30 Ocak 2017 Pazartesi

[161218] Top Star News; “Aldığımız sevgiyi 2017’de geri ödemek istiyoruz.”

S: Promosyon yaparken ki düşünceleriniz neler?
Kino: Bu yıl promosyon yaparken, en çok hissettiğimiz şey hayranların sevgisi. Onlara bakınca, gerçekten mutlu olduklarını hissediyorum. Açıkçası çok fazla bir şey göstermedik yada herhangi bir şeyi kanıtlamadık fakat onların bizler için olan özverili sevgilerini görünce, gerçekten minnettar hissettik ve daha sıkı çalışmamız için istekli olmamızı sağladı. Bu yüzden 2. albümümüzle olabildiğince çabuk geri dönüş yapmak istedik.
Jinho: Bu 2 ayda promosyon yaparken hissettiğim şey; uzun ve kısa süreli stajyerlik yapan arkadaşlarımız vardı ayrıca bizim stajyerlik dönemimizden farklı olanlar da. Farklı şeylerle pratik yaptık. Pratik odasında genellikle koreografinin koordinasyonunu vurguluyoruz, sahnede ise ifadelerimizi çekmek için kameralar bulunuyor. Dolayısıyla promosyonlarımız sırasında kendimizle ilgili ifadelerimiz hakkında veya belirli kısımlar için hangi hareketler iyi olur gibi geri bildirimlerde bulunuyoruz...
Ayrıca kısa olmasına rağmen birazcık da olsa geliştik gibi görünüyor. Son promosyonlarımızda güçlü hisleri olan bir şarkıyla geri döndük. Bu seferkinde de benzer hisler var fakat daha eğlenceli olması için çalıştık. Ayrıca sanırım çıkışımızdan bu yana biraz gelişme gösterdik.
Hongseok: Ben Pentagon'a geç katılan bir üyeyim fakat aile gibi olan bir takım ile çıkış yapabildiğim için mutluyum. İlk haftamız gerçekten yoğundu fakat çabucak geri dönüş yapabilmemizi ve hayranlara yeni/farklı görünüşlerimizi gösterebilmemizi sevdim.
Hui: İki ay içerisinde çıkış yaptık, fakat kişisel olarak bu yıla geri dönüş yaparsak eğer gerçekten çok sıkı çalıştık ve birçok hayrandan sevgi aldık, bu yüzden gerçekten minnettarız. İlk mini albümümüzle çıkış yaptığımızda insanlara ikinci albümümüzü beklemelerini söyledik. Aynı şeyleri bekleyen çok fazla insan vardı ve bu albümde, aynı şekilde gelecektekilerde de beklentileri yüksek tutan ve büyüdüğünü gösteren çaylaklar olmak istiyoruz. Daha yeni başlıyoruz fakat daha sıkı çalışacağımıza ve gelecekte daha iyi yönlerimizi göstereceğimize inanıyoruz.

S: Gelecekteki aktiviteleriniz için amaçlarınız neler?
Yeo One: Çıkışımızdan sonra gerçekten birçok sevgi aldık. Bunun ardından gittikçe artan hayranlarımız bizleri desteklemek için sahnemize geldi ve güç olarak gelen bu destekleri sayesinde iki ay içerisinde Japonya'da bir gösteri düzenledik. Çok fazla sevgi alıyormuşuz gibi hissettiriyor, bu yüzden gerçekten mutluyuz. Aldığımız sevgileri geri ödeyerek ilerleyeceğiz. Performanslara devam ederken birçok yeni sahne hazırlayacağız ve Pentagon üyeleri olarak her an bizlere tezahürat edenlere bunu geri ödemek isteyeceğiz. Amacımız şaşırtıcı derecede gittikçe güçlenen bizi göstermek.
Shinwon: Promosyonlarımızın ortasında kendimi incittim ve ara vermek zorunda kaldım. Umarım 2017'nin başından sonuna kadar Pentagon hiçbir eksiklik yaşamadan promosyon yapmaya devam eder. Bence bu mümkün.
E'Dawn: Bu yılı yaptığımız promosyonlarla karşılaştırırsak eğer, herkesin sevgisiyle birlikte yılı kazanarak bitiriyormuşuz gibi görünüyor. Henüz fazla bir şey göstermedik fakat gelecek yıl umarım çift taraflı kazanç (kazan-kazan) durumunu yaşarız. Çok fazla sevgi aldığımız için umarız hayranlarımızda bundan memnun kalırlar, bize ne kadar sevgi veriyorlarsa onlarda aynı şekilde alıyorlar.
Wooseok: Bu yıl müzik şovları ve radyo yayınları dışında varyete programlarına konuk olamadık, bu yüzden kendimizi gösteremedik. Kişisel olarak söyleyecek olursam, 2017'de umarım varyete programlarına gitmek için şansımız olur. Aklımda her bir üyenin katılması için programlar var. Hongseok abinin iyi bir vücudu olduğu için 'Law of the Jungle' programına katılabilir, Kino'da büyük ihtimalle dans programında iyi iş çıkaracaktır. Yeo One, Shinwon abi ya da Yuto ve Yan An abi de yakışıklı oldukları için oyunculuğu deneyebilirler. Jinho ve Hui abi ise şarkı programlarına katılabilirler. Ben ise, her şey için minnettar olacağım fakat kendi gerçek kişiliğimi gösterebileceğim bir program olursa, ilginç olacaktır.

Kaynak: MrsDooB2uty
TR Çeviri: Pentagon 펜타곤 Turkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder