30 Ocak 2017 Pazartesi

[161212] HABER; "Çıkıştan bu yana sadece 2 ay geçti... rüya gibi hissettiriyor!"

Pentagon Japonya'daki ilk gösterilerini düzenledi.

Beast, 4Minute, BTOB gibi birçok popüler grubu oluşturan CUBE şirketi kasım ayında Pentagon'a çıkış yaptırdı. Grup Koreli, Japon ve Çinli olmak üzere beklentilerle dolu toplamda 10 üyeden oluşuyor. Kore'de çıkış yapalı sadece 2 ay olmasına rağmen bu ayın 7'sinde hızlı bir geri dönüş yaptılar ve Japonya'yı ilk kez ziyaret ederek promosyonlarını gerçekleştirdiler.

10 Aralık Cumartesi günü Tokyo Toyosu Pit'te gerçekleşen gösterilerine inanılmaz sayıda hayran geldi, Japon hayranlarının da onlarla fazlasıyla ilgilendiği anlaşılmış oldu.



Gösteri "Wake Up", "Gorilla" ve "Pentagon" şarkılarıyla başladı.
Güçlü performansları ve sağlam vokalleri sayesinde sahnenin hareketlenmesini sağladılar. Tezahürat sesleri üyeleri şaşırttı ve mutlu ifadelerini gizleyemediler. Tek Japon üye olan Yuto, "Çıkış yapalı sadece 2 ay olmasına rağmen herkesin önünde bu şekilde performans sergileyebilmek rüya gibi!" dedi. Lider Hui'de heyecanını, "İlk kez bu kadar insan geldi, bu gerçekten harika." diyerek dile getirdi.

Gösteri sadece üyelerin şarkılarını ve danslarını değil aynı zamanda da kişiliklerini de gösterdi. Şarkı söyleme konusunda kendine güveni olan Jinho Japon bir şarkıcının şarkısını akapella olarak seslendirdi, güzel bir vücudu olan Hongseok karın kaslarını sergiledi. Yan An sevimliliğini göstererek hayranları eğlendirdi, Kino ise Japonca'da ne kadar akıcı konuştuğunu gösterdi.

Ayrıca 11 Aralık Shinwon'un doğum günü olduğu için etkinliğin ortasından birden bire doğum günü pastası getirildi ve hep birlikte hayranların doğum günü şarkısı söylemesiyle sürpriz etkinlik yapıldı. Shinwon, "Teşekkür ederim. Bu hisler sadece tebrik edilen kişinin anlayabileceği bir şey... Gerçekten inanılmaz. Çok şaşırdım bu yüzden kelimeler bir türlü çıkmıyor." diye duygularını belirtti. Şaşkın olmasına rağmen mutluluk dolu gülümsemesini gösterdi.

Pentagon'un güçlü ve karizma dolup taşan performansları oldukça çekiciydi fakat aynı zamanda üyelerin takımlar halinde hayranlara çeşitli sahneler göstermeleri de oldukça tatlı ve canlandırıcıydı.

Gösterinin ikinci yarısında Yuto'nun ailesi onu görmek için geldi. Kino/Hui Japon aileye, (**Çeviren kişi gösteriye gittiğini ve bunu Hui'nin söylediğini belirtmiş fakat makale Kino diye yazmış.) "Genç yaşında yabancı bir ülkeye gittiği için fazlasıyla endişelenmiş olmalısınız. Fakat elimizden geleni yapıyoruz, bu yüzden bizleri desteklemenizi istiyoruz." dedi. Yuto'nun annesinin ağlayan görüntüsü ekranda gösterilince Yuto oldukça duygulandı ve bu sahne karşısında o da ağlamaya başladı.

İkinci yarıda her bir üye tek tek hayranlara minnettar olduklarını dile getirdiler. Wooseok, "Hepinizin önünde bu şekilde gösteri düzenlerken neden şarkıcı olmak istediğimi fark ettim." dedi. E'Dawn ise, "Her zaman Korece yazmak için sıkı çalışan Japon hayranlar tarafından bizlere verilen mektupları okuyoruz. Kalbimdeki birçok sevgiyle, sıkı bir şekilde çalışacağım."

İlk yurt dışı etkinlikleri hakkında Yeo One, "Japonya'ya gelebildiğim için mutluyum. Bu kadar çok insanın geldiği görmek.. Nasıl geri ödeyeceğimi bilmiyorum. Gelecekte daha sık Japonya'ya geleceğiz." dedi.

Son olarak Gorilla'nın Japonca versiyonunu söyleyerek büyük bir başarıyla gösteriyi bitirdiler.

Gösterinin hemen ardından üyeler röportaj gerçekleştirdi. Meşgul programlarına rağmen gösterinin heyecanıyla yayın yaptılar, röportaja etkileyici bir şekilde cevaplar verdiler. Japon hayatı hakkında bir soru sorulduğunda Hongseok, "Bence binalar arasındaki uyum ve doğa gerçekten güzel." diye cevapladı. Diğer üyelerde Japon yemeklerine ve müziklerine karşı büyük ilgileri olduğunu gösterdiler. İlk Japon gösterisi sırasında sürpriz doğum günü kutlaması alan Shinwon ise, "Duygulandım." dedi ve mutluluğunu gizleyemedi.

İlk ziyaretlerinde Pentagon tutkulu hayranlar tarafından tezahüratlar aldı. Elbette Kore geri dönüşlerini de bekliyoruz fakat çoktan Japonya'da promosyon yapacakları gün için sabırsızlanıyoruz.

Detaylı haber daha sonra yayınlanacak.

Kaynak: Korepo
Çeviri: PentagonUpdate
TR Çeviri:   Pentagon 펜타곤 Turkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder