26 Mart 2017 Pazar

#YEOtheONEday #MutluYıllar #YeoChanggu #YEOONE 🎉🎊🎁

 
Kore saati ile ayın 27'sine, yani bir diğer değişle biriciğimiz olan Yeo One'ın doğum gününe girmiş bulunuyoruz!

Tıpkı diğer üyeler gibi Changgu'da Pentagon'un olmazsa olmazı, Yan An'ın ömürlük arkadaşı, bizlerin yemek perisi ve her ne kadar annelik görevi Hongseok'a ait olsa da bizlere sürekli dikkat ederek 2. annelik görevini üstlenen kişi.

Her ne kadar göstermemeye çalışsa da kendisi oldukça hassas bir insan. Üyelere ne kadar bağlı olduğunu, onları çok sevdiğini ve asla onlarsız olamayacağını bakışlarından, hal ve hareketlerinden anlayabilirsiniz. Tüm bunların yanında oldukça da sulu göz. Pentagon Maker döneminde buna fazlasıyla şahit olduk. Üyeler en sonunda bir araya gelip birbirlerine yazdıkları mektupları okurken ağlamasını bir türlü durduramamıştı...
Changgu Pentagon ve Universe'lerin enerji kaynağı, mutluluk virüsü. Kahkahalarıyla, sürekli konuşkan olmasıyla girdiği her ortamı etkisi altına alabiliyor ve gergin bir hava varsa anında dağıtabiliyor. Tüm bunların yanında oldukça da çalışkan. Her zaman elinden geleni yapıyor, bizleri her seferinde kendisini daha da geliştirerek şaşırtıyor.

"Yemek yediniz mi? Yemediniz mi? Yemeniz lazım! Bir daha yemeden gelmeyin!..."

Tıpkı bir anne gibi hayranlarını tatlı bir şekilde azarlayabiliyor, sağlıkları için endişelenebiliyor ve bunu birkaç kere değil her zaman yapıyor. Oldukça sevimli, ponçik, ısırılası bir insan olsa da yeri geldiğinde ikinci kişiliği bir yerlerden fırlayabiliyor ve sevimlilik yerini çekiciliğe bırakabiliyor.

Changgu hakkında yazacak tonlarca yazı, anlatacak pek çok hikaye olmasına rağmen en güzeli kendisini yaşayıp öğrenmek. Bizi o güzel sesinden mahrum etmediğin, her daim bizlere dikkat ettiğin, her zaman sıkı çalıştığın ve bizlere sürekli o gülümseyen yüzünü gösterdiğin, üyeleri tıpkı ailen olarak gördüğün ve çok sevdiğin için teşekkürler Yeo Changgu!

Biricik Uni'lerin olarak her zaman sana ve Pentagon'a dikkat edeceğiz. Çıkışından sonraki ilk doğum günün kutlu olsun! İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Seni çok seviyoruz! 💜💚💛💙


Pentagon 펜타곤 Turkey ailesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder