30 Ocak 2017 Pazartesi

#MutluYıllarWooseok!

#GiantBabyWooseokDay #HappyWooseokDay

"Güzel olmayan hiçbir çiçek yoktur. Ve sizler de benim çiçeğimsiniz."

Evet, sonunda 3 küçüğümüzden en miniğimizin(??) günü geldi çattı! Pentagon'un olmazsa olmazı, bir tanecik ve her zaman da öyle kalmaya devam edecek olan Wooseok'umuz doğum günü!!!

Her ne kadar grubun en küçüğü ve etrafı sadece abileriyle çevrili olsa da, Wooseok şu ana kadar görüp görebileceğiniz en olgun, kendinden emin, saygılı ve dıştan göstermese de sevgi dolu bir insan. Ailesinde de kardeşleri arasında en küçük olmasına rağmen asla şımarık bir insan olarak büyümedi. Her zaman saygılı oldu, aynı zamanda da eğlenmesini iyi bilen.

"Başlangıçta korkuyordum fakat abilerime sahip olduğum için kendime güvenim var."


Hani bazı insanlar olur ya, karşıdaki insanı çok ama çok severler ve onun için her şeyi yaparlar fakat bunu gösteremezler. Ellerinde değildir, kişilikleri böyledir. Wooseok da öyle bir insan. Her ne kadar sevgisini çok fazla dışa vuramasa da içten içe üyelerini ve bizleri fazlasıyla seviyor, değer veriyor. Göstermesine de gerek yok zaten, gözlerinden ve sözlerinden hissettiği şeyler yeterince açık. Biz hayranları olarak bunu içten içe hissediyoruz.

"Wooseok, seni çok seviyorum. Senin gibi iyi olan başka kişilerin olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden başkaları tarafından incindiğini görmek istemiyorum. Eğer birileri seni rahatsız ederse, bize söyle. Seni koruyacağız."
-Shinwon

Hatırlar mısınız, bu sözler Pentagon Maker'ın son bölümünde birbirlerine mektup yazdıkları zamanda Shinwon'dan Wooseok'a söylenmişti. Ve o zamana kadar duygusal ve aslında içten içe ne kadar kırılgan ve narin bir yapıya sahip olduğunu bilmediğimiz bir Wooseok'u görmüştük. Bu sözler Shinwon tarafından söylenmiş olabilir fakat 9 kardeşi de aynı şeyi hissediyor ve ne kadar korunmaya ihtiyacı yokmuş gibi görünse de onun neler hissettiklerini bilip korumak istiyorlar.

Wooseok sevgili küçüğümüz, dev miniğimiz; bizler Pentafam olarak abilerinin yetişemediği yerlerde sana yardımcı olacağız. Yüklerin ağır geldiği zaman sevimli ve destek verici mesajlarımızla seni neşelendireceğiz. Endişelerini tamamen olmasa da bir süre senin yerine taşıyacağız.

"Yalan söyleme, kendinden çok başkalarına yardım ederek yaşa."

Bu, Wooseok'un özlü sözü. O, kendinden çok başkalarına değer veren ve her zaman onları öncelikli tutan bir insan. İşte bu yüzden seviyoruz onu, bu yüzden abileri ona bu kadar çok değer veriyor ve incinmemesi için ellerinden geleni yapıyor. Etrafta ne kadar şakalar yaparak dolaşırsa dolaşsın, onun kişiliğini ve neler hissettiğini biliyoruz.

Tıpkı diğer üyelerde de olduğu gibi, Pentagon sensiz asla bir olamaz. Bu yüzden her zaman bizimle olmaya devam et! Grubumuzun biricik rapçisi (ve elbette vokali!!!) doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyoruz ve sonuna kadar da sevmeye devam edeceğiz. İyi ki doğdun!!!

Resim: forwooseok
Pentagon 펜타곤 Turkey ailesi~

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder