30 Ocak 2017 Pazartesi

[170117] E'Dawn - 100. Gün Mesajları

"Her zaman bizi saran ve bizimle olan dünyamıza.

Herkese merhaba?! Zamanınızı sıcacık evlerinizde sevdiklerinizle beraber geçiriyor musunuz? Hehe. Bu doğru, çoktan çıkış yapalı 100 gün oldu. Bir yıl değil, birkaç aylık bir süre olmasına rağmen birçok güzel şey gerçekleşti. 10'umuzda karanlık bir mağarada yürürken nihayet çıkışımız için bir ışık parçası bulabildik. Bir idol olarak daha çok parlayabilmek için tehlikeli yollarda yürüdük.
O zamanlarda birbirimizin elini bırakacağımız için çok korkuyorduk bu yüzden ellerimizi daha sıkı kavradık ve sessizce onlarca kez kalplerimizde yeminler ettik. Tam o anlarda hayranlarımızın derin sevgileri ortaya çıktı, aramızda sıkıştı ve bizlere yardım etti. 10 ekimde, nihayet gülümsemelerimizi gücümüzün kaynağı olarak kullanabildik ve şu ana kadar birlikte yürüyebildik. Bir kişi yaşarken, başkalarından ne kadar temiz bir sevgi alabilir? Şimdiden diğerlerine kıyasla fazlasıyla sevgi almışım gibi hissediyorum. Şimdiden karşılaştırılamayacak kadar mutlu bir insanım. Herkesle birlikte günleri geçirmeyi dört gözle bekliyorum, sayısızca şeyler gerçekleşecek. Herkes aynı hissediyor değil mi? Herkesi mutlu edebilmek için, geri ödemeye devam edeceğiz hehe >__< Bu yüzden eğer bizlerden bir şey bekliyorsanız tereddüt etmeyin ve sadece söyleyin.

Ayrıca ne umut ettiğimi soruyorsanız eğer, umarım ihtiyacı olan kişilere fazla sevginizi verebilirsiniz. Böylece dünyadaki herkes mutlu olabilir. Hehe. Tıpkı sevgi gibi dolup taşan etkileyici yolda yürüyelim. Hepinizi seviyorum, tıpkı dünya gibi büyük bir sevgi <3" - E'Dawn

Kaynak: missjung0905
TR Çeviri: Pentagon 펜타곤 Turkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder